Què menjar?

Durant el Fes-t'hiu'18 podreu tastar una gran varietat de productes de proximitat, elaborats artesanalment i ecològicsNo et quedaràs amb gana, entre la oferta gastronòmica d'enguany hi trobaràs:
La Tartana té com a objectiu promocionar els productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura. 

Aquest “restaurant amb rodes” ofereix menús de producte local i ajuda als productors agroalimentaris del territori a promocionar els seus productes i a sensibilitzar a la ciutadania dels beneficis de consumir producte de proximitat.

En aquesta edició del fes-t'hiu, ens portaran les seves hamburgueses de Vedella i de Poltre, els entrepans de Botifarra i de Cansalada i les seves Patates.

En aquesta edició estiuenca comptarem amb Cannelonia, que ens oferirà un any més els seus productes innovadors amb arrels tradicionals. Són el resultat de més de 25 anys d'experiència en el món de la hosteleria, aposten per un menjar sa, bo i de qualitat. Compta amb diverses botigues a la província de Barcelona, però el seu espai físic a Vilanova el trobareu a Rambla Samà nº5

A l'espai gastronòmic de Fes-t'hiu, podreu tastar els seus canelons arrebossats i les seves croquetes.


Asturias País de quesos, és una comercialitzadora de formatges que, amb el Kike al capdavant, ens portarà un petit tast de la gastronomia asturiana al nostre festival de cerveses. El seu projecte neix amb la voluntat de donar a conèixer a Barcelona els formatges asturians, seguint criteris tant de sabor com de producció.

Si sou repetidors des Fes-t'hiu, segur que el coneixeu. Tan si és així com si no, heu de tastar les taules de formatges de llet crua que hi haurà a la seva paradeta. Formatges d'autor i de petits elaboradors que treballen el seu producte de manera tradicional.


L'Associació Ecoconscient, té la seva seu al Carrer del Comerç nº8 de Vilanova i la Geltrú. Amb la premisa "Fes local, pensa global", treballa dia a dia per oferir-nos una alternativa sana i conscient en la nostra alimentació. Hi trobem producte ecològic d'arreu del país, tallers d'elaboració, xerrades i un menú diari vegà amb diferents opcions per triar.

En la part gastronòmica del VI Fes-t'hiu comptem amb una opció vegana i de qualitat de la ma de l'Ecoconscient: Anarkoburgers,  Vegan Burgers, Falafells, Brownie d'Azuki i pastís d'Espelta.